SUNDHED I FOKUS

Sundhed og trivsel på arbejdspladsen er et emne, vi alle taler om. Den store opgave er netop at gøre noget ved det.

 

Det kan indebære alt fra mål og handlingsplaner. Ansvar, ressourcer og kontrete sundhedstiltag på arbejdspladsen. En løbende evaluering. Alt dette giver på sigt en bedre sundhedstilstand til gavn for den enkelte medarbejder - og resulterer ofte i stærkere ressourcer for virksomheden i form af medarbejdere, der trives.

 

En sundhedspolitik er individuel. Men som en god start tilbyder vi hjælp til at få etableret rammerne.

 

Danske Forsikringsmægleres erfaring er, at en god sundhedspolitik - og med en god sundhedsordning - opnås der et lavere antal sygedage i virksomheden og derved en større tiltredshed og arbejdsglæde.

EN SUNDHEDSFORSIKRING ER FOR DIT EGET BEDSTE, OG KAN KOMME DIG TIL GODE FØR, UNDER OG EFTER EN POTENTIEL SKADE.
LÆR MERE HER.

 

MERE OM SUNDHEDSFORSIKRING

Danske Forsikringsmæglere sørger for, at I får markedets bedste løsning inden for sundhedsordninger og -forsikringer med hensyn til pris, dækning og skatteforhold.

 

På denne side kan du læse mere om, hvorfor vi anbefaler jer at have en sundhedsforsikring - og hvorfor jævnlige sundhedstjek er en god idé.

 

En sundhedsforsikring er ikke kun en god idé, hvis skaden skulle ske. Visse sundhedsforsikringer dækker nemlig også før skaden sker med forebyggende behandlinger, som potentielt set kan afværge skaden helt.

 

 

VI FORMIDLER OG RÅDGIVER - HELT UVILDIGT

Hos Danske Forsikringsmæglere handler det helt og holdent om jer og jeres behov. Derfor formidler og rådgiver vi udvildigt omkring sundhedsforsikring for mange af landets sundhedsselskaber:

 

•  Dansk Sundhedssikring

•  Topdanmark

•  Codan Care

•  If Forsikring

•  Mølholm Forsikring

•  PFA Helbredssikring

•  Skandia Lifeline


HVORFOR SUNDHEDSFORSIKRING?

En sundhedsforsikring er din sikkerhed, hvis du kommer til skade - psykisk eller fysisk. Og de fleste sundhedsforsikringer har dækninger, som dækker både før, under og efter din skade.

 

Medarbejderne er en virksomheds vigtigste aktiv - og derfor er det super vigtigt at passe på de medarbejdere, man har. Sundhed er derfor et helt naturligt fokus at have.

 

Hos sundhedsselskaberne har de et team af dygtige sygeplejersker og læger, som hjælper med at finde den bedst mulige behandlingsforrm til dig, når du - eller vi - kontakter dem i forbindelse med en skade. Og med langt de fleste sundhedsforsikringer kan du få langt hurtigere behandling, end hvis du skal igennem din egen læge eller via det offentlige.

 

Det er også din sundhedsforsikring, der dækker udgifterne til dine behandlinger.

 

 

SUNDHEDSORDNING

En sundhedsaftale er ofte opdelt i en sundhedsordning og en sundhedsforsikring.

 

Forskellen er, at sundhedsordningen er dn del af sundhedsaftalen, som dækker de forebyggende behandlinger - altså en forsikring, som dækker, før skaden sker.

 

Sundhedsordningen dækker som fysioterapi, kiropraktik, zonetrapi og massage, telefoniske konsultationer med en psykolog og lignende.

 

 

SUNDHEDSFORSIKRING

Sundhedsforsikringen er så den del af sundhedsaftalen, som dækker, når skaden er sket.

 

Det kan f.eks. være undersøgelser og behandlinger hos speciallæger, genoptræning efter en operation, hjælp af hjemmesygeplejersker og -hjælp, efterkontrol, psykologhjælp m.m. - men også behandlinger hos fysioterapeuter, zoneterapeuter osv.

 

Vil du gerne være sikker på, at du er forsikret hele vejen rundt, er det derfor en god idé at vælge en sundhedsforsikring, som dækker med både forebyggende behandlinger (sundhedsordning) og med efterbehandlinger (sundhedsforsikring).


SUNDHEDSTJEK

Vi ved, at medarbejderne er den vigtigste ressource for en arbejdsplads.

 

Derfor samarbejder vi med SundKoncept, som specialiserer sig inden for sundhedstjeks. SundKoncepts sundhedstjeks har bevist at kunne forebygge mange sygdomme ved at måle på parametre som: 

 

Blodsukker, blodtryk, kolesteroltal, triglycerider, vægt, fedtprocent og fedtmasse, muskelmasse, BMI, taljemål, kondital, muskelstryke og fleksibilitet.

 

Med udgangspunkt i disse tal udregner de også din Body Age og derved din overordnede sundhedstilstand.
 

RETNINGSLINJER OG ARBEJDSTIDER IFM. UDBRUDDET AF CORONA-VIRUS

Vi er her for dig - bare hjemmefra.

 

 

SE MERE

VELKOMMEN TIL DANSKE FORSIKRINGSMÆGLERE

Her er alle velkomne - uanset om du mangler rådgivning, har spørgsmål eller blot søger ny viden.

 

Hvis vi kan gøre noget for dig, må du endelig sige til.

VI ER HER FOR DIN SKYLD

Vores kunder er vores livsnerve, og vi gør en dyd ud af at have stort fokus på kvalitet, service og rådgivning.

 

Som kunde hos Danske Forsikringsmæglere er du centrum for alt, hvad vi foretager os.