PENSION - EN INVESTERING I DIN FREMTID

En pensionsordning er består typisk af en pensionsopapring og en række forsikringsdækninger, og er din sikkerhed, dels hvis du går hen og bliver alvorligt syg, og dels når du forlader arbejdsmarkedet.

 

Din pensionsopsparing er en af de vigtigste opsparinger i dit liv. Og det er en af den slags, som er bedre at have startet allerede i går.

Det er nemlig den, der skal sikre din økonomi, når du ikke længere skal gå på arbejde.

 

Dog er der rigtig mange, for hvem en pensionsordning er en abstrakt størrelse - og som ligeledes kan synes svær at få oprettet, fordi den indeholder en masse ukendte aspekter.

 

Her på siden forsøger vi at belyse emnet og give dig svar på de spørgsmål, du end måtte sidde med.

HVAD ER EN PENSIONSOPSPARING? 
OG HVILKE FORSIKRINGSDÆKNINGER HØRER UNDER PENSIONEN?
BLIV KLOGERE PÅ EMNET LIGE HER.

FIRMAPENSION

En (firma)pensionsordning er et personalegode, som giver dine medarbejdere god, økonomisk tryghed.

 

En firmapensionsordning kan etableres som enten frivillig eller obligatorisk. Begrebene siger det meget godt - i den frivillige ordningen er det op til den enkelte medarbejder at afgøre, hvorvidt han eller hun vil være med; i den obligatoriske ordning er alle medarbejdere omfattet pensionsordningen.

 

Vi vil til hver en tid anbefale at køre med en obligatorisk pensionsordning, så alle dine medarbejdere er forsikrede. Som arbejdsgiver signalerer du både, at du ikke ønsker at gøre forskel på dine medarbejdere - og du sikrer dine medarbejdere et økonomisk og forsikringsmæssigt sikkerhedsnet både ved pensionering, sygdom og evt. dødsfald.

 

Laver I en pensionsordning som en helhed, kan I ofte også få en bedre pris på jeres ordning. En obligatorisk ordning er derfor - i vores øjne - den mest favorable løsning.

 

 

HVORDAN FUNGERER DET MED EN PENSIONSORDNING?

Som arbejdsgiver bestemmer du mere eller mindre selv, hvilken form for pensionsløsning du ønsker i forhold til pensionsbidrag.

 

Den mest almindelige løsning er en såkaldt 8/4-ordning, hvor firmaet betaler 8 % af medarbejdernes pension, mens medarbejderen selv står for at betale 4 % i pension hver måned.

 

Men dette er langt fra en forhåndsbestemt løsning. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til den helt rigtige pensionsordning.

 

Den enkelte medarbejder kan også selv bestemme, om han eller hun ønsker at forhøje sit pensionsbidrag med et frivilligt bidrag. Er dette tilfældet, skal vi bare vide det, så vores administration kan sørge for at videregive informationen til jeres pensionsselskab. Den lønansvarlige i jeres virksomhed skal også have besked herom, så han eller hun kan indtaste de rigtige informationer, når han eller hun kører løn.

 

Et frivilligt bidrag kan også sagtens være en midleritig løsning - og som medarbejder kan du forhøje eller sænke det, som du har lyst til.
 

 

VI FORMIDLER OG RÅDGIVER - HELT UVILDIGT

Hos Danske Forsikringsmæglere samarbejder vi med alle danske pensionsselskaber for altid at sikre, at du får det bedste tilbud - og til konkurrencedygtige priser.

 

Vi rådgiver om pensionsprodukter for:

 

•  AP Pension

•  Danica Pension

•  Velliv Pension

•  PFA Pension

•  Topdanmark


PENSION

Som privatperson er en pensionsordning - og at takke ja til firmapensionen på arbejdspladsen - din sikkerhed ved pensionering.

Pensionsopsparingen, du har fået opbygget gennem dine mange år på arbejdsmarkedet, kommer dig til gode og er med til at sikre dig en stabil hverdag som pensionist.

 

Dine pensionsforsikringer er også dem, der dækker dig - og dine nærmeste - i tilfælde af sygdom, tab af erhvervsevne (eller blot nedsat erhvervsevn) eller ved dødsfald.

 

Derfor plejer vi at sige, at en pensionsordning er en af de ting, du kan gøre for dig selv, som virkelig hjælper dig på lang sigt - og at det er en ting, som er bedre at have oprettet i går end at udskyde det til i morgen.

 

 

EN BESKRIVELSE AF DE KLASSISKE PENSIONSDÆKNINGER

Pension er som sagt et komplekst og uigennemskueligt emne for mange. Det vil vi gerne lave om på.

 

Derfor har vi her et overblik over, hvad de klassiske pensionsforsikringer dækker over - og hvad de betyder for dig.

 

 

TAB AF ERHVERVSEVNE

 

Har du en pensionsordning med en forsikring, der dækker tab af erhvervsevne, betyder det kort og godt, at du med denne forsikring får udbetalt en månedlig sum penge, hvis du skulle gå hen at miste dele eller hele din erhvervsevne.

 

Denne forsikring kaldes også en invalidedækning.

 

Invalidedækningen er som regel oprettet, så den automatisk følger din dækningsgivende løn og med en præmiefritagelse, så du ikke skal betale præmie på din pensionsordning, hvis du har mistet din erhvervsevne.

 

 

KRITISK SYGDOM

 

Pensionsforsikringen kritisk sygdom dækker en række af visse kritiske sygdomme, som udløser et engangsbeløb i tilfælde af, at du bliver alvorligt syg.

 

En kritisk sygdom-dækning giver dig et økonomisk grundlag for at få hjælp i en svær tid, og dækker både dig og dine børn under 24 år (egne børn, adoptivbørn eller stedbørn), hvis du har tilvalgt børnedækning i forsikringen.

 

Rækken af kritiske sygdomme kan variere fra pensionsselskab til pensionsselskab, men hos langt de fleste er listen af sygdomme er dog de samme.

 

 

LIVSFORSIKRING

 

Livsforsikringen er en skattefri udbetaling til dine kære, der efterlades, hvis du mod forventning dør inden tidspunktet for din folkepension og er en ekstra sikkerhed til dig og din familie.


SENIORRÅDGIVNING

Danske Forsikringsmæglere tilbyder en særlig rådgivning til dig, som er på vej på pension.

 

Vi afholder typisk et personligt møde, hvor vi gennemgår hvad det egentlig vil sige at blive pensioneret. Vi gennemgår også dine ønsker i forbindelse med pensionstilværelsen og dine forventlige udbetalinger.

 

Seniorrådgivningen afsluttes med en rapport, der giver dig et grafisk overblik over dine pensionsordninger, og hvorledes du med fordel kan optimere på disse.


Vi håber, at du har fundet den information, du ledte efter.

 

Ellers er du altid velkommen til at kontakte os her i kontaktformularen, på info@danskefm.dk eller pr. telefonnummer: 40 22 66 92.

 

Du kan også tage direkte kontakt til mig på pn@danskefm.dk.

 

Administrationen hos DPM Gruppen er at træffe på telefonnummer 88 38 95 75.

RETNINGSLINJER OG ARBEJDSTIDER IFM. UDBRUDDET AF CORONA-VIRUS

Vi er her for dig - bare hjemmefra.

 

 

SE MERE

VELKOMMEN TIL DANSKE FORSIKRINGSMÆGLERE

Her er alle velkomne - uanset om du mangler rådgivning, har spørgsmål eller blot søger ny viden.

 

Hvis vi kan gøre noget for dig, må du endelig sige til.

VI ER HER FOR DIN SKYLD

Vores kunder er vores livsnerve, og vi gør en dyd ud af at have stort fokus på kvalitet, service og rådgivning.

 

Som kunde hos Danske Forsikringsmæglere er du centrum for alt, hvad vi foretager os.