HVEM ER DANSKE FORSIKRINGSMÆGLERE?

Danske Forsikringsmæglere er et rådgivnings- og mæglerselskab, som samarbejder med alle forsikringsselskaber i Danmark.

Vi er specialister inden for pension, forsikring og sundhedsordninger og lever af at rådgive virksomheder frem til den helt rigtige pensions- og forsikringssammensætning, som passer til jeres ønsker og behov.

 

Hos Danske Forsikringsmæglere gør vi en dyd ud af at skabe dynamisk og uvildig pensions- og forsikringsrådgivning med fokus på kvalitet og service.

 

Vi er medlem af forsikringsmæglerforeningen og godkendt af Finanstilsynet - og så er personalet uddannet på Forsikringsakademiet.

VI SKABER BESLUTNINGSGRUNDLAGET
- MEN DET ER ALTID DIG, DER TAGER DEN ENDELIGE BESLUTNING

VI ARBEJDER SAMMEN MED ALLE DANSKE PENSIONSSELSKABER
- OG ER UVILDIGE I VORES RÅDGIVNING

Som vi i overskriften så fint proklammerer, så arbejder vi hos Danske Forsikringsmæglere sammen med alle pensions- og forsikingsselskaber i Danmark.

 

Det betyder, at vi altid sørger for at skræddersy pensions- og sundhedsaftaler, så de passer til dine ønsker, virksomhedens størrelse og behov. 

 

Vi gør en stor ære ud af at være uvildige i vores rådgivning. Det vil sige, at vi - fordi vi arbejder tæt sammen med alle danske pensionsselskaber - hverken har favoritter eller selskaber, vi ikke vil samarbejde med. Vores primære fokus er dig og dine behov; ikke vores.

 

Og for at møde jeres ønsker bedst muligt, holder vi os hele tiden opdaterede på de nyeste tiltag i branchen - og vi justerer og optimerer din ordning løbende, hvis der er mulighed for det.

 

 

FORSIKRINGSFORMIDLERENS ROLLE

Som forsikringsformidlere bærer vi flere hatte: det er vores rolle at tage dialogen for dig, samtidig med at vi skal sørge for, at du får den bedst løsning på markedet. Vi agerer mellemmand mellem dig og dit pensions- og sundhedsselskab og tager dialogen, når der er behov for det.

 

Det sparer dig for en masse administrative og tekniske opgaver - og det lader os gøre præcis det, vi er bedt til: at beskytte dig og hjælpe dig frem på dette område, som i manges verden kan synes en anelse kryptisk.

 

Vi anser det som en ære at rådgive og guide dig frem til de bedst mulige løsninger, når det kommer til pension, forsikringer og sundhed. Vores kerneværdier er uvildighed og saglig rådgivning.

 

På den måde forsøger vi altid at beskytte dig mod oversalg og tegning af forsikringstyper, du egentlig ikke har behov for.

 

 

VORES ARBEJDE

Grundessensen i vores arbejde er at starte med at finde ind til dine reelle behov ved udarbejdelse af en risikoanalyse og en generel undersøgelse af jeres medarbejderstab og udbuddet på markedet.

 

Med udgangspunkt i vores resultat og med et blik på jeres nuværende ordning, hvis I har en sådan én, udvælger vi de mest reelvante forsikringsselskabers bud på en forsikringsdækning til dig og fremlægger tilbuddene for dig.

 

Herefter er det din beslutning - og vi hjælper dig selvfølgelig hele vejen, hvis du har brug for det. Når du har truffet et valg, sørger vi også for at tegne forsikringerne, tilmelde medarbejderne, udfærdiger begæringer og eventuelle opsigelser til dit nuværende pensions-, sundheds- eller forsikringsselskab.


 

AJOURFØRING

 

Det er også vores opgave at passe på din forsikringsportefølje på en sådan måde, at forsikringerne er tidssvarende og præmierne ikke løber løbsk. Som dine forsikringsformidlere holder vi os også hele opdaterede på markedet for at sikre, at du hele tiden har den bedst løsning til dit behov. Skulle der opstå nye og bedre muligheder for dig, siger vi naturligvis til og præsenterer dig for de nye tilbud.


 

HJÆLP VED SKADER

 

Skulle skaden ske for dig eller en af dine medarbejdere, hjælper vi jer også med at anmelde skaden. I sådanne skadessituationer skal du blot henvende dig til os, og så sørger vi for, at dine forsikringsselskaber lever op til sine forpligtelser over for dig.

 

 

DET PERSONLIGE MØDE

Vi er måske gammeldags, men vi foretrækker til stadighed det personlige møde. Det er nemlig vores erfaring, at når det kommer til komplekse emner som pension, sundhed og forsikring, er det bare bedst at kunne se hinanden i øjnene - både så du får den bedst muligt rådgivning, men også så vi får nævnt alt det med småt, så det giver mening for dig og dine kolleger.

 

Vores rådgivningsteam møder op hos dig i alle faserne af vores samarbejde: både ved det første, indledende møde; når underskriften skal skrives; til rådgivningssamtalerne på virksomheds- og på medarbejderniveau, til statusmøder og når du byder velkommen til nye medarbejdere, som skal have en pensionssamtale ved ansættelsen. Og har du brug for en snak eller hjælp til en sag, skal du bare sige til - så kommer vi gerne igen.

 

Når det kommer til det mere administrativt tekniske i jeres medarbejderstab: til- og fratrædelser, lønreguleringer og nye aftaler eller tillæg til dem, I allerede har indgået, sidder vores hold i administrationen klar.

 

Og det er ikke kun os selv, der ser denne styrke. Hos en række af pensionsselskaberne er vi i top 5 over ønskede samarbejdspartnere. Det er vi superstolte af!

 

I dag administreres vi af DPM Gruppen og anser os selv som én stor virksomhedskoncern - med én stor administration og ét samlet personale. Med dem som en del af holdet sørger vi for, at dine oplysninger altid er ajourførte, så du til hver en tid har den bedst muligt ordning hos dit pensions- og sundhedsselskab.

RETNINGSLINJER OG ARBEJDSTIDER IFM. UDBRUDDET AF CORONA-VIRUS

Vi er her for dig - bare hjemmefra.

 

 

SE MERE

VELKOMMEN TIL DANSKE FORSIKRINGSMÆGLERE

Her er alle velkomne - uanset om du mangler rådgivning, har spørgsmål eller blot søger ny viden.

 

Hvis vi kan gøre noget for dig, må du endelig sige til.

VI ER HER FOR DIN SKYLD

Vores kunder er vores livsnerve, og vi gør en dyd ud af at have stort fokus på kvalitet, service og rådgivning.

 

Som kunde hos Danske Forsikringsmæglere er du centrum for alt, hvad vi foretager os.